Konzultáció

consulting

 

Az első rendelőbe való látogatás alkalmával a következő lépések történnek:

1. Ön időpontot foglal szakorvosi konzultációra a következő telefonszámon +36 1 228 2341 vagy e-mailben recepcio@rosental.hu.
2. A lefoglalt időpontban megjelenik, és szakorvosunk meghallgattja Önt.
3. A diagnosztika részeként fotódokumentáció, röntgenfelvételek, szükség szerint CT felvétel, tanulmányi lenyomat készül.
4. Szakorvosunk megvizsgálja, majd a klinikai vizsgálat és a diagnosztikai leletek alapján, tájékoztatást kap a fogazati státuszáról illetve a szükséges kezelésekről.
5. Szakorvosunk kezelési tervet illetve árajánlatot készít és írásban átadja Önnek.

Bemutatkozás

ÜDVÖZÖLJÜK ÖNT A ROSENTAL FOGÁSZATI ÉS SZÁJSEBÉSZETI KÖZPONT HONLAPJÁN.

A Rosental Fogászati és Szájsebéseti Központ komplex fogászati ellátást biztosító intézmény Újbuda szívében, zöldövezeti környezetben, egyszerű megközelíthetőséggel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Célunk egy olyan központ létrehozása volt, ahol a társszakmák összevonásával Ön egy helyen komplex ellátásban részesülhet kezdve az alapvető diagnosztikai eljárásoktól az összetettebb műtétekig.

Fontos kérdés, hogy a páciens, mely kezeléssel jár a legjobban. Az adott beavatkozás során milyen végeredmény várható?

Számos esetben több kezelési alternatívát biztosítva, adjuk meg a páciens számára a választás lehetőségét. A legideálisabbnak ítélt kezelési mód megvalósítását, orvosaink felkészültsége és a legkorszerűbb orvostechnikai eszközök biztosítják.

Kapcsolat