Lézerterápia

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ elengedhetetlen tartozéka a modern és nagyteljesítményű lézer. Magas energiatartalmának köszönhetően képes eltávolítani vagy stimulálni a szöveteket, illetve stimulálja a csont felépülését is.

Mikor használunk lézerterápiát?

 

Miként alkalmazzuk a lézerterápiát a herpesz és aphta gyógyítására?

Mivel a lézer nem csupán fájdalomcsillapító hatással bír, gyakran alkalmazzuk a herpesz és aphta gyógyítása esetén is. Segítségével nagyban felgyorsítható a teljes gyógyulási folyamat. Általa célzottan pusztulnak el a baktériumok, vírusok és gombák, emellett pedig fájdalomcsillapító hatású és elősegíti a sebgyógyulást.

 

Hogyan segít a lézerterápia a gyulladások gyógyításában?

Gyökérkezelésnél a gyökércsatorna fertőtlenítésére, csíramentesítésére alkalmazzuk. Segítségével csökken a további gyulladások és ciszták kialakulási esélye, emellett pedig fájdalomcsillapító hatása is van. Mivel célzottan hat,  alkalmazása mellett nincs szükség antibiotikumos kezelésre sem.

Lézerrel kezelhetjünk továbbá a fogyágybetegségeket is. Mivel nagy energiája képes mélyre hatolni, a tasakokban lévő baktériumok és károsodott szövetek elpárologtathatóak vele.

 

Mik a fogászati lézeres kezelés előnyei?

 

 

Foglaljon időpontot és szüntesse meg a fájdalmat minél hamarabb!

Kapcsolat